Uslovi korišćenja

Ovaj dokument definiše način prikupljanja, korišćenja, čuvanja i prikazivanja informacija od korisnika i odnosi se na celokupan Sajt i sve proizvode i usluge vezane za Sajt. Posetom sajta superljubimac.rs (u daljem tekstu Sajt) prihvatate uslove korišćenja Sajta navedene u ovom dokumentu. Molimo da pažljivo pročitate dokument, budući da bilo kakvom posetom Sajtu i njegovim korišćenjem prihvatate navedene uslove i pravila korišćenja.

Personalizovana identifikacija

Sajt može prikupljati informacije o korisnicima uz saglasnost korisnika. Korisnici mogu biti pitani da ostave podatke o meil adresi, fejsbuk profilu, tviter nalogu ili drugim odgovarajućim podacima. Ukoliko podatke stave na raspolaganje Sajtu smatraju se saglasnim, ukoliko to ne žele potpuno su slobodni koristiti Sajt kao anonimni korisnici. Sajt će koristiti samo informacije koje su dobrovoljno date.

Nepersonalizovana identifikacija

Sajt može prikupljati nepersonalizovane informacije o korisnicima prilikom svake posete Sajtu. U nepersonalizovane informacije ubrajaju se podaci o korišćenom brauzeru, internet servisima, broju konekcija i slične informacije.

Korišćenje kolačića

Sajt može koristiti kolačića u cilju unapređenja iskustva. Brauseri korisnika postavljaju kolačiće u hard drajv radi čuvanja i prikupljanja informacija. Korisnik može po svom izboru u ukviru svog brauzera onemogućiti korišćenje kolačića, što može za posledicu imati slabije performanse Sajta.

Korišćenje informacija

Sajt prikupljene informacije može koristiti u svrhu poboljšanja svojih perfomansi, servisa i usluga, poboljšanja iskustva korisnika, za promociju, takmičenja i istraživanja performansi Sajta. Generički prikupljene demografske nepersonalizovane informacije mogu biti korišćene u saradnji sa poslovnim partnerima i oglašivačima. Korišćenje personalizovanih informacija u ovu svrhu može se sprovoditi uz saglasnost korisnika.

Reklamiranje

Oglasi koji se pojavljuju na sajtu mogu se dostaviti korisnicima putem oglašavanja partnera, koji može odrediti kolačiće. Kolačići pružaju mogućnost obezbeđenja informacija radi ciljanog oglašavanja za koje veruju da će biti od najvećeg interesa za korisnike. Ova pravila korišćenja ne odnose se na korišćenje kolačića bilo kog oglašivača.

Google adsense

Neki od oglasa mogu biti postavljeni od strane Google pretraživača. Ovi oglasi koriste se u skladu sa Google politikom privatnosti.

Sajt se do maksimalne zakonom zaštićene odgovornosti izuzima od bilo kakve štete, gobitka ili povrede koje mogu nastati direktno ili posredno zbog korišćenja Sajta, linkova koji vode ka drugim sajtovima, informacija na sajtu, postupaka preduzetih u vezi sa informacijama na sajtu. Sajt takođe ne snosi odgovornost za usluge ili proizvode do kojih se došlo putem Sajta.

Sajt može biti privremeno nedostupan u slučaju različitih tehničkih poteškoća. Sajt nije odgovoran za bilo kakav pravni postupak ili pritužbu protiv oglašivača.

Zadržavamo pravo izvršenja delimičnih ili potpunih promena sajta, kao i opštih uslova upotrebe bez prethodne najave.

Za sva pitanja vezana za pravila korišćenja možete se obratiti na mail info@superljubimac.rs

Pesme

Slavne životinje

Mačke