Pingvini pokušali da pobegnu iz ZOO vrta u Danskoj

Grupa pingvina pokušala je spektakularno bekstvo iz ZOO vrta u danskom gradu Odense. Bekstvo je osujećeno zahvaljujući tragovima koje je primetio noćni čuvar. Vesela družina snimljena je kamerom.

Pingvni beze iz ZOO vrtaZbunjeni čuvar prvo je primetio tragove na zemlji.  U početku nije ni znao čije tragove prati. Kada je skrenuo iza ćoška, video je grupu begunaca kako trče ka izlazu. Kako su primetili čuvara, pingvini su počeli da ubrzavaju.

Nažalost, naišli su na kraj puta. Razočaranje je bilo propraćeno uzvicima i glasovima negodovanja. Neki od njih okretali su se pokušavajući da pronađu drugi put.

Avantura se neslavno završila. Pingvini su morali priznati poraz. Zaobišli su čuvara i polako se vratili ka svom staništu.

 

Želimo im više sreće sledeći put!

Pingvini beže iz ZOO vrtaNakon objavljivanja ovog događaja, čuvar je u šali napomenuo da su pingvini možda previše gledali film Madagaskar, u kome grupa hrabrih pingvina uspeva da pobegne iz zarobljeništva.

Za one koji žele da znaju Odense je grad u Danskoj, treći po veličini i nalazi se na ostrvu Fin. ZOO vrt u ovom gradu poznat je po organizaciji događaja u kojima učestvuju i posetioci koji dobijaju priliku da se približe životinjama i uživaju u njihovom društvu.

 

Izvor: www.dailymail.co.uk

Khao manee (kao mani) mačka

"Beli dragulj" sijamskih kraljeva.

 • Mačke rase - korat mačka

  Korat mačka

  Simbol sreće, plodnosti i blagostanja predivnih zelenih očiju i srebrno plavog krzna.

 • Mačke (rase) - ragdol mačka

  Ragdol mačka

  Opuštena, mirna i nežna mačka koja ima bezgranično poverenje u svog vlasnika.

 • Mačke (rase) - egipatska mau

  Egipatska mau mačka

  Mačka egipatskih faraona za čije je očuvanje zaslužna beloruska princeza.

Bebe kenguri se spremaju za spavanje

Kako izgleda kada se bebe kanguri spremaju za spavanje, pogledajte u videu.

Slavne životinje

Pesme

Mačke