Škripa pub je petfriendly mesto u Novom Sadu u Jevrejskoj ulici u kom možete popiti zanatska piva, prirodne sokove, domaće vino i rakiju, doći sa superljubimcem i uživati u sjajnim muzičkim dešavanjima.

Jevrejska 1, Novi Sad - Centar, Novi Sad, Srbija

064 6454240

Pon - Pet: 3 - 11 h

Sub: 3 - 1 h

Ned: 3 - 11 h


Škripa pub je petfriendly mesto u Novom Sadu u Jevrejskoj ulici  u kom možete popiti zanatska piva, prirodne sokove, domaće vino i rakiju, doći sa kućnim ljubimcem i uživati u sjajnim muzičkim dešavanjima.

Muzička organizacija Škripa je odlučila da za svoj program nađe stalno utočište u istočnom delu grada. Potpomognuti ekipom iz RazBeerbriga pivare, zajedno smo kreirali pub u kome možete da očekujte sjajne svirke, filmske i koncertne projekcije, muzičke tematske večeri i mnoga druga dešavanja. Slaviće se muzika i zanatsko pivo!

Preko dana, Škripa pub je zamišljen kao svetli kutak u kom će se moći pročitati dobra muzička ili pivska knjiga, svratiti na kafu ne odvajajući se od kućnog ljubimca ili iskoristiti pauza tokom radnog dana. Sa prvim sumrakom pub se pretvara u poluzamračeni muzički grad gde muzika postaje glasnija, pivo snažnije a ljudi raspoloženiji i opušteniji.

Povedite društvo, kućnog ljubimca, pivopije, nepušače i pušače i zavirite u mesto iz kojeg će se uvek čuti super mjuza i služiti sjajno pivo.

Tekst smo preuzeli sa Facebook stranice Škripa pub - a, dok smo informaciju da je u ovaj kafić dozvoljeno dovesti vašeg superljubimca dobili od grupe Pet friendly objekti u Novom Sadu

*Svi podaci su informativnog karaktera i preuzeti su sa interneta ukoliko uočite neke nepravilnosti molimo Vas da nas kontaktirate na info@superljubimac.rs