Pet centar je započeo s radom 1999. godine u dućanu u Heinzelovoj 62 u Zagrebu, sa željom da bude mjesto najveće ponude asortimana za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Dućan je imao gotovo 400m2 prodajne površine, što je u to vrijeme bi

Ulica Bože Gumpca 32 (zaobilaznica), Pula, Hrvatska

+385 52 638575

Pon - Pet: 9 - 21 h

Sub: 9 - 21 h

Ned: 9 - 19 h

info@pet-centar.hr

https://www.pet-centar.hr/


Pet centar je započeo s radom 1999. godine u dućanu u Heinzelovoj 62 u Zagrebu, sa željom da bude mjesto najveće ponude asortimana za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Dućan je imao gotovo 400m2 prodajne površine, što je u to vrijeme bilo i deseterostruko veće od uobičajenog pet shopa.

Od tih početaka puno se promijenilo: višestruko je proširen asortiman, trgovine su veće i prilagođene najvišim standardima moderne maloprodaje, izradili smo vlastitu robnu marku hrane za pse i mačke koja pruža najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu, te konstantno radimo na unaprijeđenju ponude i osiguranju najboljih cijena za naše kupce.

Danas je Pet centar prepoznat kao vodeća specijalizirana maloprodaja za kućne ljubimce u Hrvatskoj i regiji, s kvalitetom ponude i usluge na razini najboljih specijaliziranih maloprodaja u Europi. U Hrvatskoj Pet centar (Pet Network International d. o. o.) zapošljava oko 140 ljudi, te ima 3 trgovine u Zagrebu i po jednu u Splitu, Rijeci, Puli i Osijeku. Regionalno je Pet Network International grupa prisutna u Srbiji te u Rumunjskoj gdje djeluje pod imenom Maxi Pet.

Izvor: https://www.pet-centar.hr

*Svi podaci su informativnog karaktera i preuzeti su sa interneta ukoliko uočite neke nepravilnosti molimo Vas da nas kontaktirate na info@superljubimac.rs