Smart tehnologija, moderan dizajn i luksuzno uživanje - Hotel Admiral u Zagrebu.

Rudeška cesta 140, Zagreb, Hrvatska

+385 1 33 22 903

reservation@admiralhotel.hr

https://www.admiralhotel.hr


Moderna tehnologija koja prožima prostor hotela Admiral gostima pruža priliku odmor uz brojne pogodnosti, od izbora pogleda koji soba pruža, do posebne usluge za superljubimce.

Boravak u hotelu dozvoljen je za pse do 40kg težine. Ljubimcu je u sobi obezbeđen krevetić i posuda za hranu i vodu. Vlasnici imaju mogućnost izbora sobe sa terasom, ukoliko to odgovara ljubimcu, kao i mogućnost da na vrata sobe okače obaveštenje - Ne uznemiravaj, moj ljubimac se odmara. Vlasnicima su na raspolaganju i prospekti sa uputstvima gde u Zagrebu mogu uz svoje ljubimce provesti kvalitetno vreme.

Sa druge strane i gosti - vlasnici i ljubimci upućeni su na poštovanje određenih hotelskih pravila. Pored poštovanja prostora u koji je moguće uvesti ljubimca, osoblje hotela upućuje na to da ljubimci ne smeju da uznemiravaju druge goste, da vlasnik mora biti prisutan u vreme čišćenja sobe, ukoliko je ljubimac u tom trenutku u sobi. Ljubimac može ostati sam u sobi, ukoliko je navikao, ne ometa druge i ne uništava prostor.

Od vlasnika hotela takođe se traži da kod sebe ima i potvrdu o vakcinaciji, kao i da na dolasku potpiše izjavu o odgovornosti za svog ljubimca.

*Svi podaci su informativnog karaktera i preuzeti su sa interneta ukoliko uočite neke nepravilnosti molimo Vas da nas kontaktirate na info@superljubimac.rs