Dobrodošli u pansion za mačke „Happy Cat“, Nalazi se u mirnom delu Beograda, u ulici Patrijarha Varnave 43. Pružamo udoban smeštaj vašim ljubmcima...

Patrijarha Varnave 43 (bivša Filipa Kljajića),, Vračar, Beograd, Srbija

+381 11 2422 100, +381 65 24 23 100

hotelzamacke@gmail.com

http://www.hotelzamacke.com


Dobrodošli u pansion za mačke „Happy Cat“, koji se nalazi u mirnom i tihom delu grada Beograda, u ulici Patrijarha Varnave 43. Udoban smeštaj za Vaše ljubimce, za vreme dok ste Vi odsutni. Da li ste na odmoru ili se selite, mi ćemo Vašim ljubimcima pružiti udoban smeštaj i svu ljubav i pažnju koju dobijaju od Vas, u Vašem domu.

U našem pansionu za mačke „Happy Cat“, nalaze se individualne mačke, male porodice, starije mačke, mačke na posebnim dijetama i mačke sa dijabetesom. Hrana za Vašeg ljubimca, moze biti naš ili Vaš izbor. Odabir hrane za vašeg ljubimca zavisi od uzrasta, rase, fizičke aktivnosti i fiziološkog stanja organizma. Mace su naši VIP gosti i sve u našem smeštaju čini da mace budu zadovoljne i spokojne. Izdvajamo dvadesetčetvoročasovni video nadzor Vaših ljubimaca i veterinare u okviru pansiona za mačke.

Važno je da pronađete pravi smeštaj i prave ljude, da besprekorno brinu o Vašoj mački. Bilo bi nam drago da nas pozovete i da nas posetite kako bi se uverili u izvanredne povoljnosti koje nudimo. Zakažite unapred svoj termin i neka Vaša mačka bude naš počasni gost. Vaš pansion za mačke „Happy Cat“.

*Svi podaci su informativnog karaktera i preuzeti su sa interneta ukoliko uočite neke nepravilnosti molimo Vas da nas kontaktirate na info@superljubimac.rs