Graffiti je još jedan od petfriendly kafića u jednom od najlepših gradova u Srbiji, Novom Sadu, nedaleko od centra grada.

Kosovska 21a, Podbara, Novi Sad, Srbija

Pon - Pet: 9 - 23 h

Sub: 9 - 1 h

Ned: 9 - 23 h


Graffiti je malo mesto u Novom Sadu. Prenećemo utisak jednog taksiste koji je preneo svoj utisak o ovom mestu:

Kao da je grad otvorio svoje ulice dozvolivši mi da zavirim u svaki njegov kutak i svaku tajnu a ja zauzvrat  pratim njegov ritam i njegovu narav.
Da, grad ima poseban ritam i to je ono najlepše u Novom Sadu i to je opstalo, oduprlo se vremenu i promenama a tako i neke kafane tj kafići odolevaju naletima trendova i novih vremena.
Za mene su kafići lokalnog karaktera  veoma zanimljivi i od ” davnina ” sam istraživao pa sam neke 2002 godine na predlog prijatelja prvi put ušao u ” Graffite”, tada mali i neupadljiv kafić koji me je odmah oborio sa nogu.
Ušavši u taj maleni kafić, ugledao sam šank za koji nisam taj dan seo, tj dugo nisam sedao za šank jer se zna ko sedi za šankom i šta šank predstavlja kao i ispijanje piva za istim dok svira bluz.
Ne, poštovao sam red.
S obzirom da sam u to vreme pravio pauzu od 30 min , morao sam naručiti nes kafu koju mi je napravila Sandra i to je bila ljubav na prvi gutljaj i od tada, skoro 11 godina sam odlazio na kafu više puta dnevno…al sam i prestao da odlazim zbog loše kafe – to je duga priča.
No, u ” Graffitima ” se ne stiču prijatelji, tamo se ne upoznaju devojke, ne, tamo se opušta uz šank, dobru kafu, odličnu muziku i veoma prijatan ambijent.
Tamo se razgovara ali i ćuti, tamo je muzika prisutna, tamo je taj RNR duh i tamo se upoznaje Novi Sad jer u ” Graffitima ” nema zvezda, svi smo tu isti.
S obzirom da ” Graffiti ” rade od 1983 godime ( ako se ne varam ), kroz njih je prošla cela RNR generacija Novog Sada a mnogi su i dalje tamo stalni gosti.

Ovaj tekst smo preuzeli sa sajta TaksiPrice, podatak da u Graffiti možete dovesti vašeg superljubimca smo dobili od Pet friendly objekti u Novom Sadu

*Svi podaci su informativnog karaktera i preuzeti su sa interneta ukoliko uočite neke nepravilnosti molimo Vas da nas kontaktirate na info@superljubimac.rs