dobno mesto za ispijanje kafa i čajeva, bezalkoholnih i alkoholnih pića, preko dana Gerila je mesto gde možete da se opustite čitajući knjige ili novine, a uveče uživate u bogatoj ponudi događaja. I dovedete vašeg superljubimca.

Trifkovicev trg 3, Novi Sad, Srbija

+381 64 2696081

Pon - Pet: 9 - 1 h

Sub: 9 - 2 h

Ned: 9 - 1 h

gerilanovisad@gmail.com

https://www.facebook.com/GerilaNS/


Gerila bar je novosadski pab koji postoji od 2007. i jedan je od najposećenijih lokala tog tipa u gradu. Od marta 2016. se nalazi u novom, četiri puta većem prostoru, na Trifkovićevom trgu 3 - u srcu Novog Sada. Udobno mesto za ispijanje kafa i čajeva, bezalkoholnih i alkoholnih pića, preko dana Gerila je mesto gde možete da se opustite čitajući knjige ili novine, a uveče uživate u bogatoj ponudi događaja. 

Vikendi su rezervisani za svirke autorskih i cover bendova i nastupe DJ-eva različitih muzičkih žanrova, dok se radnim danima priređuju večeri stand up komedije, kvizovi, promocije muzičkih izdanja, gledanje utakmica... Jedan od simbola Gerila bara je čuveni besplatni pikado, uokviren pristupačnim cenama pića i zabavnom atmosferom. 

Dobrodošli !!

Sve informacije o Gerila baru su preuzete sa facebook stranice Gerila bara.
Da je ovaj lokal pet friendly, saznali smo od Pet friendly objekti o Novom Sadu

*Svi podaci su informativnog karaktera i preuzeti su sa interneta ukoliko uočite neke nepravilnosti molimo Vas da nas kontaktirate na info@superljubimac.rs