Šišanje i obuka

*Ukoliko imate obaveze tokom dana,a ne možete sa sobom povesti Vašeg ljubimca iz različitih razloga,mi Vam možemo ponuditi da Vaš pas ostane na čuvanju kod nas u toku našeg radnog vremena.
Španskih boraca 22A/E, Blok 29, Novi Beograd, Beograd, Srbija

068/5191095

Pon - Pet: 10 - 18 h

Sub: 10 - 18 h


PARAGON grooming studio CENTAR ZA OBRAZOVANJE I ŠIŠANJE PASA. Dana 01. 06. 2016 počinje sa radom PARAGON grooming studio, smešten na atraktivnoj lokaciji, preko puta zapadnog ulaza u Arenu na Novom Beogradu, u ulici Spanskih boraca 22A/E Studio je smešten u modernom, prostranom I funkcionalnom prostoru u kome su u ponudi razne usluge za negu I ulepšavanje, a u kome ćete moći pratiti naš rad I odnos prema Vašim ljubimcima. PARAGON studio ima iskusne I talentovane grumere I stiliste sposobne da Vašem ljubimcu pruže adekvatan izgled. Naše umeće I kreativnost omogućiće svakom ljubimcu prijatan proces sređivanja, koji će biti odrađen na profesionalan način. Sve manje od toga ,nama nije prihvatljivo.Jer,mi razumemo važnost Vašeg četvoronožnog prijatelja a Vaše zadovoljstvo osigurava I naš dalji opstanak. Mi, kao osoblje salona,stojimo Vam ,takodje, na raspolaganju u vezi sa svim pitanjima vezanim za brigu I negu ljubimaca. Gruming proces traje izmedju 1-4h zavisno od veličine,rase,kondicije dlake I temperamenta vašeg ljubimca. Želja nam je da imamo dovoljno vremena koje možemo posvetiti svakom ljubimcu,osiguravajući mu minimalno stresno iskustvo,dozvoljavajući mu da se odmara tokom sređivanja I da se procesu ulepšavanja rado vraća. Ukoliko imate obaveze tokom dana,a ne možete sa sobom povesti Vašeg ljubimca iz različitih razloga,mi Vam možemo ponuditi da Vaš pas ostane na čuvanju kod nas u toku našeg radnog vremena.

*Svi podaci su informativnog karaktera i preuzeti su sa interneta ukoliko uočite neke nepravilnosti molimo Vas da nas kontaktirate na info@superljubimac.rs