Naš pet shop počeo je sa radom u želji da na jednom mestu Vašim ljubimcima pruži sve što je neophodno da budu zdravi, veseli i zadovoljni.

*Pet Shop Male Ale nalazi se na teritoriji opštine Voždovac, u Ustaničkoj ulici 127a, na prvom spratu (iznad Maxi prodavnice).
Ustanička 27a, prvi sprat, Šumice, Voždovac, Beograd, Srbija

063/8340846

Pon - Pet: 8 - 20 h

Sub: 9 - 15 h

petshopmaleale@gmail.com

https://www.facebook.com/petshopmaleale/


Naš pet shop počeo je sa radom u želji da na jednom mestu Vašim ljubimcima pruži sve što je neophodno da budu zdravi, veseli i zadovoljni. U našem asortimanu možete naći hranu, opremu, kozmetiku i još mnogo toga, što Vas i Vaše ljubimce može učiniti srećnim. Iskreni ljubitelji životinja dočekace Vas i Vaše ljubimce u prijatnom ambijentu, uvek raspoloženi za druženje i upoznavanje sa Vašim krznenim prijateljima. Prateći svetske trendove i novitete nastojimo da našu ponudu proizvoda konstantno dopunjujemo. Povoljne cene su nas način da Vam se zahvalimo na ukazanom poverenju. Naš pet shop svakodnevno okuplja sve one koji vole i poštuju životinje i trude se da im život učine što lagodnijim. Bilo da ste došli da pronađete nešto za Vašeg ljubimca ili samo na "čašicu razgovora" naše ljubazno i stručno osoblje će Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja. Vaše, Male Ale.

*Svi podaci su informativnog karaktera i preuzeti su sa interneta ukoliko uočite neke nepravilnosti molimo Vas da nas kontaktirate na info@superljubimac.rs