Mačke i horoskopski znaci

OVAN

Mačka ovan u horoskopu

Za mačku ovna važi rečenica "prvo ogrebi, a kasnije postavljaj pitanja". Ova mačka se uvek nalazi na vrhu mačje lestvice i prva će shvatiti kako da ostvari svoje želje. Aktivna je i više voli da se igra i juri miševe nego da sedi u vašem krilu.

BIK

Mačka - bik u horoskopu

Mačka bik radije će biti blisko povezana sa jednim vlasnikom kome će pokloniti puno poverenje, nego uživati u pažnji svih ukućana i ležanju u njihovom krilu. Nikada ne odustaje od svojih zahteva, ma koliko njeno mijaukanje bilo dosadno. Hedonista je i uživa u hrani i neće odbiti porciju više.

BLIZANCI

Mačka blizanac u horoskopu

Mačka rođena u znaku blizanca puna je života i energije i brzo se adaptira u različitim situacijama. Ne voli da bude besposlena i svoju znatiželjnu njuškicu gura u svačiji posao. Veoma je pričljiva i ponekad preglasna.

RAK

Mačka rak u horoskopu

Mačka rak je pomalo kontradiktorna mačka. Traži sigurnost ležeći u svakoj kutiji koja joj je na raspolaganju, krije se ispod kreveta ali i čezne za novim izazovima i avanturama. Komplikovana je i nepredvidljiva. Ponekad se može desiti da ne bude ozbiljno shvaćena, a i kako bi sa svim tim nestašlucima koji joj padnu na um?

LAV

Mačka lav u horoskopu

Mačka lav ja časna i dostojanstvena i iz tog razloga neće sebi dopustiti čišćenje i lizanje u javnosti. Voli da bude u centru pažnje, osim ako nije sunčan dan pa će se radije izležavati na suncu ne obraćajući pažnju ni na koga. Voli da sakuplja igračke.

DEVICA

Mačka devica u horoskopu

Mačka rođena u znaku device izgleda mirno i staloženo, ali nemojte se varati. Njen mozak je uvek budan. Razmišlja o tome kako da vlada svetom i svim ostalim bitnim stvarima o kojima mačke razmišljaju. Mačka devica očekuje samo najbolje - najbolju hranu, svežu vodu, čistu posudu...

VAGA

Mačak vaga u horoskopu

Mačka vaga je veoma saosećajna i uvek će svoj problem posmatrati sa vaše tačke gledišta, bilo da se radi o hrani, skakanju, cepanju papira ili čemu god. Uživaće u vašem krilu i maženju koliko god je to moguće.

ŠKORPIJA

Macka skorpija u horoskopu

Kao veliki mislilac, mačka škorpija će preispitivati sebe tražeći odgovor na važno pitanje - ako se sunčev zrak pomeri, da li da ustanem i legnem na sunce ili sam previše lenja za to? Ipak, posesivna i ljubomorna, odmah će se stvoriti pored vas ukoliko obratite pažnju na nekog drugog.

STRELAC

Mačka strelac u horoskopu

Mačka strelac je veliki optimista koji uvek gleda u pravcu budućnosti, ne osvrćući se za onim što je prošlo. Smatraće da je vreme ručku za koji minut, bez obzira što je malopre doručkovala. Voli da luta i nemojte se iznenaditi ako nestane na par dana tražeći avanturu.

JARAC

Mačka jarac u horoskopu

Mačka jarac je veoma ambiciozna i voli sve da drži pod kontrolom. Njenom uvek budnom oku ništa neće promaći.  Odgovorna i odana pružiće vam svu svoju ljubav i očekivati isto zauzvrat.

VODOLIJA

Mačka vodolija u horoskopu

Mačka vodolija je vizionar. Nekonvencionalna je i morate razumeti njene nestašluke i nered koji ponekad napravi. Kao rođeni lider, često okuplja sledbenike.

RIBE

Mačka riba u horoskopu

Mačka riba je poznata po svojoj duhovnosti. Mislite da prede čitavih 2 minuta? Ne, to je posebna vrsta meditacije, koja prethodi joga vežbama tj. grebanju nameštaja. Maštovita je i sposobna da svaku stvar pretvori u igračku.

Preuzeto i adaptirano sa:

www.buzzfeed.com

www.nerdgraph.com

Khao manee (kao mani) mačka

"Beli dragulj" sijamskih kraljeva.

 • Mačke rase - korat mačka

  Korat mačka

  Simbol sreće, plodnosti i blagostanja predivnih zelenih očiju i srebrno plavog krzna.

 • Mačke (rase) - ragdol mačka

  Ragdol mačka

  Opuštena, mirna i nežna mačka koja ima bezgranično poverenje u svog vlasnika.

 • Mačke (rase) - egipatska mau

  Egipatska mau mačka

  Mačka egipatskih faraona za čije je očuvanje zaslužna beloruska princeza.

Psi, mačke i još ponešto

Pogledajte kako se različite životinje raduju životu i uživaju u igri. Njihova prirodna jednostavnost može nas mnogo čemu naučiti!

Slavne životinje

Pesme

Mačke

Pratite nas na Instagramu

Pratite nas na Twiteru