Bo - Tom Sojer među labradorima

Malo je ljudi koji nisu čuli, čitali ili makar gledali film o avanturama Toma Sojera, dečaka koji se, tražeći svoje mesto pod suncem upušta u razne avanture i, između ostalih, sa svojom družinom u jednom trenutku beži od kuće u potrazi za pustolovinama.

Da li je labrador po imenu Bo iz Kanzasa, SAD, ikada čuo za Toma Sojera - ne znamo, ali ono što znamo je događaj koji su zabeležili njegovi vlasnici Laura i Kajl Krajer. Početkom 2019. godine, labrador Bo je nestao iz dvorišta i njegovi vlasnici su se uplašili da više neće videti svog ljubimca.

Bo i prijatelji

Porodica Krajer tražila je psa u komšiluku, okolnim mestima i gde god su mislili da bi pas mogao da bude. Objavu o nestanku psa postavili su i na internet. Jedino što su znali je ono što je videla Laura - u trenutku se pojavio drugi beli pas i nakon toga su obe životinje nestale. Posle dva dana potrage Krajerovi su već mislili da je Bo nestao zauvek.

Iznenada, Laura je dobila telefonski poziv da je pas koji odgovara Boovom opisu viđen u polju sa još jednim belim psom. Kajl se odmah odvezao do naznačenog mesta i pronašao družinu od tri člana koja je lutala i igrala se u polju. Bili su to: njihov labrador Bo, beli labrador Libi i koza po imenu Ozi, za koje su Krajerovi naknadno saznali da žive u njihovo komšiluku.

Da je ovoj veseloj družini bilo dosta lutanja, pokazuje i snimak ulaska u kola na povratku kući, koji je Kajl zabeležio.

Izvor: dailymail.co.uk

Pogledajte i: Psi - rase labrador.

Khao manee (kao mani) mačka

"Beli dragulj" sijamskih kraljeva.

 • Mačke rase - korat mačka

  Korat mačka

  Simbol sreće, plodnosti i blagostanja predivnih zelenih očiju i srebrno plavog krzna.

 • Mačke (rase) - ragdol mačka

  Ragdol mačka

  Opuštena, mirna i nežna mačka koja ima bezgranično poverenje u svog vlasnika.

 • Mačke (rase) - egipatska mau

  Egipatska mau mačka

  Mačka egipatskih faraona za čije je očuvanje zaslužna beloruska princeza.

Lav, koga je napao čopor hijena, pokazuje zahvalnost spasiocu

Još jedan odličan video, kojim nas BBC Earth podseća na veličanstvenu prirodu i život u divljini. Obavezno pogledajte do kraja!

 • Kenguri u torbi

  Bebe kenguri se spremaju za spavanje

  Kako izgleda kada se bebe kanguri spremaju za spavanje, pogledajte u videu.

 • Psi mačke i ostale životinje

  Psi, mačke i još ponešto

  Pogledajte kako se različite životinje raduju životu i uživaju u igri. Njihova prirodna jednostavnost može nas mnogo čemu naučiti!

 • Mama tvor sa porodicom

  Oprez! Tvor na putu!

  Kako se ponašati ako vozite bicikl i naiđete na tvora? Ili celu porodicu? Samo stanite mirno i pustite ih da prođu... Slikajte obavezno!

Pesme

Slavne životinje

Mačke