Pet shop Happy dog club je specijalizovana samoposluga za kućne ljubimce, nastala 2008 god. kao rezultat višegodišnjeg iskustva u pet programu. Radnja je porodičan posao, pa je gostoprimstvo i ljubaznost spontana pojava zaposlenih

Kursulina 39, Kalenić, Vračar, Beograd, Srbija

063 / 485 663

Pon - Pet: 9 - 20 h

Sub: 9 - 18 h

Ned: 9 - 14 h

happydog.club@sbb.rs

http://www.happydog-club.com/


Ko smo mi?

Pet shop Happy dog club je specijalizovana samoposluga za kućne ljubimce, nastala 2008 god. kao rezultat višegodišnjeg iskustva u pet programu. Radnja je porodičan posao, pa je gostoprimstvo i ljubaznost spontana pojava zaposlenih, a cilj je da se svaki potrašač oseća veoma prijatno i usluženo u našoj kući.

Želja nam je da razumemo potrebe vaših kućnih ljubimaca, što nas stimuliše da se u tom pravcu i dalje stručno usavršavamo i napredujemo.

Šta vam možemo ponuditi?

Ukoliko je vaš kućni ljubimac: pas, mačka, ptica, hrčak, zec, činčila ili ribica, veoma povoljno vam možemo ponuditi preko 3000 raznovrsnih artikala, hrane i opreme najpoznatijih svetskih pet brendova: Happy dog, Royal canin, Hills, Trixi, Taste of the Wild, Platinum, N&D Natural & Deliciouse, ProPlan, Trainer, Pedigree, Whiskas, Friskas, Gurmet, Sera, Atman....

Funkcionšemo kao „MINI –MEGA“, tj. ako nešto nema u izlogu ima u radnji, ako slučajno nema u radnji, a ima u katalogu, spremni smo za vas brzo poručiti posebne artikle.

Širokom ponudom smo ostvarili ideju da potrošač može na jednom mestu pronaći sve što mu je potrebno za svog ljubimca, pa čak i ono što nije znao da postoji.

Budite privilegovani.

Nakon što se upoznamo, možete postati privilegovan član našeg kluba i ostvariti značajne pogodnosti i popuste prilikom mesečne nabavke uz člansku kartu Happy dog cluba. O svim akcijama i promocijama vas blagovremeno obaveštavamo sms-om ili mail-om.

Ako ste prezaposleni, ne možete da nosite teško... mi ćemo vam dostaviti na kućnu adresu sve što vam je potrebno. KUCNA DOSTAVA je 150 din, za vrednost naručene robe preko 1000 din, za bilo koji deo grada.

*Svi podaci su informativnog karaktera i preuzeti su sa interneta ukoliko uočite neke nepravilnosti molimo Vas da nas kontaktirate na info@superljubimac.rs