Pet friendly objekti u Novom Sadu, grupa i "facebook" strana, od 2017. godine evidentiraju i mapiraju pet friendly objekte u Novom Sadu i na taj način pomažu superljubimcima.

Novi Sad, Novi Sad, Srbija


Pet friendly objekti u Novom Sadu, grupa i "facebook" strana, od 2017. godine evidentiraju i mapiraju pet friendly objekte u Novom Sadu i na taj način pomažu superljubimcima da što više vremena provedu sa svojim vlasnicima. Ukoliko im pošaljete fotografije, objaviće ih i na taj način ukazati na ambijent prijatan i za ljubimce i vlasnike. 

Opis smo preuzeli sa njihove facebook stranice:
Stranica je namenjena ljudima koji ne znaju gde u Novom Sadu mogu da odu sa svojim kućnim ljubimcem. Na ovom mestu mogu da pronađu objekte koji se nalaze u Novom Sadu i u čije su prostorije ljubimci dobrodošli.
Svako vređanje i omalovažavanje sagovornika na bilo kojoj osnovi je najstrožije zabranjeno!
Fotografije izgubljenih/nestalih pasa ne kačimo, jer postoji grupa koja je namenjena tome.

Na ovom linku možete videti mapirane objekte ->

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1fpCljy_ldfnnBdWRy6v5ovXPOOw

P.S. ova stranica nas je inspirisala da napišemo i tekst o Pet friendly objektima, možete ga pročitati u sekciji Zanimljivosti Čoveče, ne ljuti se što je pas tu

*Svi podaci su informativnog karaktera i preuzeti su sa interneta ukoliko uočite neke nepravilnosti molimo Vas da nas kontaktirate na info@superljubimac.rs